One thought on “Welkom

 • 26 februari 2014 op 12:54
  Permante link

  Dag Andrew,
  Ik heb al zo vaak geprobeerd met je in contact te komen, maar dat lukte niet. Was blij je gisterenavond te zien bij Pauw en Witteman met je duidelijke uitleg over Oeganda. Dit maakt nog weer eens duidelijk hoe weinig we weten. Zelf heb ik dat ervaren door mijn jarenlange vriendschap met vluchtelingen uit Eritrea, Irak, Ghana en andere landen. Dan mijn eigen ervaring tijdens de apartheid in Zuid Afrika hebben mijn ogen geopend hoe eenzijdig en slecht we geïnformeerd zijn.
  Als je mensen echt kent en je hoort de geschiedenis van hun land en hoe ze denken over ontwikkelingshulp, dan schaam je je. Want zoals het nu gebeurd, werkt het niet. En dat heb ik je ook al eens horen zeggen bij “De wereld draait door”.
  Helemaal mee eens
  Structurele veranderingen zullen in 10 jaar ook nog niet echt zijn doorgevoerd omdat de lobby van bestaande organisaties zo sterk is dat je overal geblokt wordt.
  Wij willen onze grensoverschrijdende organisatie ned.dld doorstarten voor door en met afrikanen en met de makers van onze organisatie het MKB en familiebedrijven hier in Twente. Of dat gaat lukken weet ik niet. Het is alles of niets

  Ik schrijf regelmatig naar de politiek, was al eens met een delegatie in Den Haag, maar de bureaucratie houdt zo ontzettend veel tegen.
  Het laatste stuk dat ik heb geschreven is over Lampedusa. Dat zou ik je graag willen sturen en vooral zou ik je graag willen spreken en een oordeel willen over of we door moeten gaan of niet.
  We hebben commercials, promotiefilms, een PR communicatieplan, een strategische plan, een site (momenteel niet on air) wel staan we weer ingeschreven. Ondankst dat we gestopt zijn lopen de aktiviteiten van de Afrikanen gewoon door. Want zij moeten het doen, zij moeten een stem hebben. Alles was gemaakt door MKB/familiebedrijven gratis.

Reactiemogelijkheid uitgeschakeld.